El Sr. Joan Juan Saurina fou l'encarregat de fer el pregó de les festes d'aquest any. El pati de la biblioteca de Can Torró estava ple de gom a gom amb assistència de la Corporació Municipal. El pregoner, investigador, bon coneixedor dels arxius d'Alcúdia, confegí la seva intervenció parlant de la identitat de la ciutat forjada al llarg dels esdeveniments històrics, esmentà les arrels dels ciutadans amb el record de llocs, costums i personatges al llarg de la seva pròpia vivència, descrigué la geogafia amb una passejada pels llocs més significatius en el sentiment popular i aventurà per al futur alguns desitjos per al creixement pacífic i atent a les persones i a la natura.

17 juliol. La bandera parroquial de Sant Jaume ja s'ha desplegat al campanar. És l'anunci de les festes populars que començen avui mateix i que tindran el seu punt cimer en la processó Triennal del Sant Crist de dia 26.

Que sien per a tots, alcudiencs i visitants, moments de gaubança i de renovada fraternitat.

Manca just un mes perquè la parròquia i tota la ciutat d'Acúdia celebri la Triennal. Els preparatius ja han avançat i un bon estol de voluntaris fan feina per deixar-ho tot a punt, a l'església i per a la processó. Una tasca i un esforç que ha de ser mostra del profund sentiment de tota la ciutat per enaltir l'amor immens i universal de Déu, que es fa presència colpidora en la venerada imatge del Sant Crist.