Del diumenge de Rams fins al diumenge de l’Àngel un seguit de celebracions han aplegat les diferents comunitats parroquials per dignificar unes dates tan importants. És impossible fer-ne una crònica detallada de totes, de la nombrosa participació, de l’esperit profund que, arrelat en les nostres tradicions, ha estat el denominador comú.

Podríem dir que el punt de partida fou la bendició i processó dels Rams fins a cloure amb la processó de l’Encontre el Diumenge de Pasqua. El Dijous Sant i el Divendres Sant tingueren lloc a Alcúdia i a Can Picafort les processons, preparades per les sis Confraries existents. Nombrosos fidels participaren en les processons amb la seva presència silenciosa i devota al llarg dels recorreguts.

L’Encontre entre Maria i Crist ressuscitat fou el moment més entusiasta del Diumenge de Pasqua. A la parròquia d’Alcúdia, per mor del temps plujós, l’encontre tingué lloc a l’interior de l’església, entre els sons de la banda de música i l’aplaudiment dels fidels que omplien de gom a gom el temple.