La temporada d'estiu -del maig a l'octubre- el Museu parroquial acull milers de visitants que poden conèixer la valuosa herència artística i espiritual de la parròquia d'Alcúdia. És directament un servei cultural per als visitants que volen conèixer els testimonis de la història de la ciutat. I és a la vegada un servei catequètic que ofereix a molts la possibiltat de conèixer la vida cristiana que ha amarat aquesta història.

Aquesta tasca és possible gràcies a un bon grup de voluntàries i voluntaris que reben els visitants cada dia (horari de 10h-13h.) i els atenen en la visita.

Dia 17 d'abril el grup es retrobà a vista de l'inici de temporada. Ho feren amb una excursió i visitant la parròquia d'Artà i l'esglèsia nova de Son Servera, amb la guia de Mn. Santiago Cortés. La visita es va cloure amb un dinar de germanor.

La notícia d'aquesta trobada és també una convidada a totes aquelles persones que es vulguin afegir al grup dedicant algunes hores a aquest servei d'acollida dels milers de visitants de la ciutat d'Alcúdia.